Bubu Krema kod pelenskog osipa

Email
Bubu krema kod pelenskog osipa, iz linije Bubu kozmetika, je soft krema namijenjena za njegu dječje kože i zaštitu od pelenskog osipa. Ima blagi hidratizirajući i zaštitni efekat a sadrži cinkov oksid, ekstrakt cvijeta nevena, pantenol i vitamin E.

BuBu Krema kod pelenskog osipa

Pakovanje:
Tuba a 75 ml

Djelovanje:
BuBu krema kod pelenskog osipa, iz linije BuBu kozmetika, je soft krema namijenjena za njegu dječje kože i zaštitu od pelenskog osipa. Ima blagi hidratizirajući i zaštitni efekat a sadrži cinkov oksid, ekstrakt cvijeta nevena, pantenol i vitamin E.

Način primjene:
Nanosi se nekoliko puta na dan na osjetljive dijelove dječje kože.

Cinkov oksid ima blago stežuće i antiseptičko djelovanje, stvara učinkovit zaštitni sloj na dječjoj koži. Pomaže i olakšava tegobe kod raznih kožnih oboljenja kao što su ekcemi, dermatitisi, svrbeži itd. Također pomaže epitelizaciju oštećene kože.

Neven ekstrakt je od davnina poznat kao izvrstan za njegu upaljene, nadražene i oštećene kože. Koristi se u liječenju akni, upale kože, uboda insekata, bradavica, mastitisa itd. Smiruje upaljenu dječju kožu sprečavajući pojavu crvenila i svrbeža.

Pantenol se razgrađuje na pantotensku kiselinu koja ulazi u sastav koenzima A te tako pomaže epitelizaciju kože, zarastanju ranica, ublažavanju manjih, svježih ožiljaka i smirivanju blažih upalnih procesa na koži.

Vitamin E je jedan od najbolji antioksidanasa, štiti stanice od oštećenja pod dejstvom slobodnih radikala. Ima protuupalno djelovanje, smanjuje crvenilo kao posljedica djelovanja štetnih tvari i ubrzava obnavljanje oštećenih stanica, te skraćuje vrijeme zacjeljivanja rana.

Ingredients (INCI): Aqua, Paraffinum liquidum, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glicerin, Calendula Officinalis Extract, Zinc Oxide, Triethanolamine, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Methychloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Perfume

Proizvođač:
Pharmamed d.o.o. Travnik
Dolac na Lasvi bb
Bosnia and Herzegovina
Tel:+387 (0)30 515 005
www.pharmamed.ba

Kontakti

  • Email info@pharmamed.ba
  • Telefon +387 30 515 005
  • Adresa Dolac na Lašvi bb 72270 Travnik BiH
Top