Antidep-drazeje

Poboljšava raspoloženje kod nervne napetosti. Zahvaljujući sadržaju hipericina i hiperforina, suhi ekstrakt kantariona inhibira sinaptičku pohranu neurotransmitera noradrenalina, serotonina i dopamina te na taj način pomaže kod blage do umjerene depresije. Smanjuje potištenost, nemir, tjeskobu, melanholiju, malodušnost i bezvoljnost kao i prateće pojave: nesanicu, umor, pojačan ili smanjen apetit i slično. Ublažava nervozu i razdražljivost.

biovit-C500

Vitamin C igra važnu ulogu u zaštiti organizma jer ima izuzetno jaka antioksidativna svojstva, a također pospješuje apsorpciju željeza u tankom crijevu. Vitamin C ili askorbinska kiselina je biološki važna supstanca koju ljudski organizam ne može sam proizvesti, te se u organizam mora unositi hranom koja sadrži vitamin C. U organizmu učestvuje u važnim biohemijskim procesima kao što su sinteza kolagena, pretvorba dopamina u adrenalin, kao i u procesu sinteze serotonina. Vitamin C igra važnu ...

biovit-complex-sl2

Biovit complex tablete su dijetetski proizvod, dodatak prehrani, a služe kao nadopuna vitamina i minerala koji su neophodni za pravilno funkcionisanje organizma

Carbopil

Carbopil tablete dijetetski proizvod, dodatak prehrani s namjenom za ublažavanje probavnih tegoba kodnadutosti, proljeva i trovanja hranom. Carbopil poboljšava varenje, olakšava tegobe nastale usljed nadutosti, proljeva, trovanja hranom i smanjuje osjećaj težine u stomaku. Doprinosi boljoj aktivnosti probavnog trakta.

colobalance

Za poboljšanje općeg stanja organizma, normalnu funkciju imunološkog sistema i očuvanje crijevne flore

D-mannURO4

INSPEKCIJA PROTIV URINARNIH INFEKCIJA!

ginkomed100

Za bolju cirkulaciju i pamćenje

glukozainsulfat1

Za bolju pokretljivost zglobova. Glukozaminsulfat 500 kapsule su dijetetski proizvod, dodatak prehrani, koji sadrži prirodni glukozamin iz školjki i rakova čij imunosom se potpomaže regeneracija hrskavice i doprinosi boljoj pokretljivosti zglobova.

Hepavit-kapsule

Hepavit kapsule su dijetetski proizvod, odnosno dodatak prehrani sa namjenom da zaštite jetru i pomognu njenu regeneraciju. Ovaj proizvod sadrži suhi ekstrakt sikavice (Silybum marianum L. Gaertner).

imunobalance

Immunobalance kapsule predstavljaju prirodni dodatak prehrani s jedinstvenom kombinacijom prirodnih supstanci koji pomažu očuvanju zdravlja i normalne funkcije imunološkog sistema. Immunobalance kapsule se preporučuju svim osobama za poboljšanje imuniteta i očuvanje zdravlja. Mogu se koristiti i preventivno, naročito u sezoni gripe i prehlade.

3d-kalcij-400-direct

Za dnevnu nadopunu kalcija, vitamina C, cinka i vitamina D3, pomoć kod alergija. Kalcij 400 DIRECT u kombinaciji sa vitaminom C, cinkom, vitaminom D3 je dijetetski proizvod, dodatak prehrani namijenjen za prevenciju i ublažavanje alergija na sunce, hranu i polen. Koristi se kod prevencije osteoporoze i osteopenije kao i za poboljšanje stabilnosti kostiju.

kalcij-citrat-600

Kalcij citrat 600 s vitaminom D3 šumeće tablete su dodatak prehrani, namijenjen odraslim osobama za postizanje bolje strukture kostiju. Kalcijum i vitamin D djeluju sinergistički u organizmu te uzeti zajedno, pomažu djelovanje lijekova koji se koriste u terapiji osteoporoze.

koencim-q10

Koencim Q10 kapsule su dietetski proizvod, dodatak prehrani, a upotrebljava se kod umora, nedostatka energije i za snažnije srce. Koenzim Q10 je supstanca od velike važnosti u organizmu i nalazi se u svakoj ćeliji organizma.

kondrovit-complex-kapsule

Doprinosi oporavku zglobnih struktura

Lozenge-active

Lozenge ACTIVE su dijetetski preparat, dodatak prehrani, a služe za oblaganje sluzokože usta i grla. Ove pastile se preporučuju kod blagih infekcija usta i ždrijela, kod upale desni, sluznice usne šupljine. Lozenge ACTIVE otklanjaju simptome prehlade i gripe, bol u ustima, grlobolja, promuklost i loš zadah.

lozenge-angipro

Lozenge Angipro predstavlja dodatak prehrani namijenjen za sluznicu usta i ždrijela. Sadrži prirodne komponente kao što je propolis, vitamin C i ekstrakt timijana koji jačaju otpornost organizma i funkciju imunološkog sistema.

lozenge-D

Lozenge D su dijetetski proizvod, dodatak prehrani, a služe za oblaganje sluzokože grla i usta. Lozenge D sadrže ekstrakt korijena sladića, koji ima korisno i učinkovito djelovanje na sluzokožu usne šupljine i ždrijela.

Kontakti

  • Email info@pharmamed.ba
  • Telefon +387 30 515 005
  • Adresa Dolac na Lašvi bb 72270 Travnik BiH
Top