HOT GEL 150 ml

Email
HOT THERAPY
Extra warming effect

HOT GEL 150 ml

HOT THERAPY

Extra warming effect

 

Idealan za reumatske tegobe i

pripremu mišića za sportske aktivnosti

  

Osobine i namjena: Hot gel dovodi do lokalnog zagrijavanja na mjestu primjene. Posebno je pogodan za masažu i pripremu mišića za sportske i fizičke aktivnosti, jer pospješuje mikrocirkulaciju i prokrvljenost, dovodi do boljih performansi pri sportskoj i fizičkoj aktivnosti čime se smanjuje mogućnost ozljeđivanja. Pogodan je i za masažu mišića poslije sportske aktivnosti, za ublažavanje reumatskih tegoba, bolova u leđima i drugih hroničnih tegoba.

Način primjene: Nanijeti gel, lokalno na kožu, u tankom sloju 2 do 3 puta dnevno i utrljati lagano masirajući. Osjećaj peckanja se može javiti odmah nakon aplikacije ili sa odgodom u ovisnosti od tipa kože. Moguća pojava crvenila zbog poboljšanja cirkulacije.

 

Sastojci (INCI): Aqua, Alcohol, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Propylene Glycol, Arnica Montana Flower Extract, PEG-40 Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Vanillyl Butyl Ether, Sodium Hydroxide, Camphor, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Melissa Officinalis Leaf Oil, Turpentine, Rosmarinus Officinalis Flower Oil, CI 16255.

Napomene: Proizvod čuvati izvan dohvata djece! Samo za spoljašnju primjenu!

Posebna upozorenja: Izbjegavati kontakt sa očima! Ne nanositi na oštećenu kožu i otvorene rane! Ne koristiti ako postoji preosjetljivost na bilo koji sastojak. Gel ne trebaju koristiti astmatičari i djeca mlađa od 12 godina. Obavezno oprati ruke nakon primjene!

Način čuvanja: Čuvati na temperaturi do 25 °C. Nakon svake primjene tubu sa ostatkom gela zatvoriti. Broj serije, datum proizvodnje i rok upotrebe su utisnuti na ambalaži.

Proizvođač:

Pharmamed d.o.o. Travnik

Dolac na Lašvi bb

72270 Travnik

Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 (0)30 515 005

www.pharmamed.ba

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina

Kontakti

  • Email info@pharmamed.ba
  • Telefon +387 30 515 005
  • Adresa Dolac na Lašvi bb 72270 Travnik BiH
Top