Lozenge-active

Lozenge ACTIVE su dijetetski preparat, dodatak prehrani, a služe za oblaganje sluzokože usta i grla. Ove pastile se preporučuju kod blagih infekcija usta i ždrijela, kod upale desni, sluznice usne šupljine. Lozenge ACTIVE otklanjaju simptome prehlade i gripe, bol u ustima, grlobolja, promuklost i loš zadah.

lozenge-islandica

Lozenge Islandica su dijetetski preparat, dodatak prehrani, a služe za oblaganje sluzokože grla i usta. Lozenge Islandica sadrže komponente koje imaju korisno i učinkovito djelovanje na sluzokožu usta i ždrijela.

maculein-extra

Maculein EXTRA kapsule je dijetetski proizvod, dodatak prehrani, a koristi se kod slabljenja vida. Makula je smještena u središtu mrežnice, iza leće. Odgovorna je sa oštrinu vida i sposobnost percepcije boja.

maculein_junior_podloga

Dijetetski proizvod, dodatak prehrani posebna formulacija za zaštitu od plave svjetlosti

mg_375_nova

Za dnevnu nadopunu magnezija Dietetski proizvod, dodatak prehrani sa magnezijem

magnezij-375-vit_c

Za dnevnu nadopunu magnezijem. Magnezij je jedan od gradivnih elemenata organizma. Nalazi se u svim ćelijama jednog organizma. Magnezij je četvrti najbogatiji mineral u tijelu i potreban je za više od 300 biohemijskih reakcija u tijelu.

MG_400

Magnezij 400 DIRECT + vitamini C i B6 MANGO i NARANDŽA

MAJCINA-DUSICA-CAJ1

Napitak je ugodnog mirisa i djeluje umirujuće, relaksirajuće i okrepljujuće.

MAJCINA-DUSICA-CAJ

Napitak je ugodnog mirisa i djeluje umirujuće, relaksirajuće i okrepljujuće.

medifit-1-s-ektraktom-timijana

Standardizirani ekstrakt timijana sa svojim aktivnim komponentama (timol i karvakrol) ublažava grčeve glatkih mišića u dišnim putevima i olakšava iskašljavanje bronhijalnog sekreta, te antiseptičkim djelovanjem usporava rast mikroorganizama.

medifit-3-sa-ektraktom-gloga

Med djeluje kao prirodni antioksidans usporavajući procese ćelijskog starenja, a ujedno predstavlja prirodno bogatstvo C, D i E vitamina, te vitamina B grupe.

medifit-4-sa-ekstraktom-krusine

Djelatne komponente kore krušine (antrakinoni i njihovi reducirani derivati) potiču rad debelog crijeva i time pospješuju njegovo pražnjenje. Kombinacija ekstrakta krušine i prirodnog meda omogućuje pouzdanu stimulaciju motiliteta crijeva, bez dodatnih neželjenih efekata.

melem-prirodni

Melem prirodni se preporučuje kod suhe i ispucale kože, tvrde kože sklone ljuštenju i perutanju, manjih opeklina, blažih infekcija kože, osjetljivosti kože na vremenske uticaje.

Melem_s_čajevcem

Eterično ulje čajevca pokazuje antivirusno, antigljivično, antiseptičko i protuupalno djelovanje.

Kontakti

  • Email info@pharmamed.ba
  • Telefon +387 30 515 005
  • Adresa Dolac na Lašvi bb 72270 Travnik BiH
Top