Uncategorised

4+1 KARTICE

kartica_stranica.jpg

 kartica_2.jpg

 

Post by   Ismet

Klub zdravlja

PRIRODA I ZRDAVLJE
PHARMAMED KLUB

Osjetite dodatnu vrijednost Vaše odluke
da postanete član Pharmamed kluba Priroda i zdravlje.

Pharmamed i partneri kluba Priroda i zdravlje, pružit će dodatnu
brigu za očuvanje Vašeg zdravlja.

Pharmamed klub Priroda i zdravlje je poseban projekat koji je nastao polovinom 2014. godine, a do sada je sakupio skoro 2000 zadovoljnih članova. Od ovog broja članova, najveći broj pripada ženskom spolu.
Klub Priroda i zdravlje, usmjeren je prema Vama kao krajnjem kupcu odnosno pacijentu, Vašoj potrebi, zadovoljstvu i očuvanju Vašeg zdravlja. Pharmamed klub Priroda i zdravlje svojim članovima omogućuje brojne pogodnosti koje se stalno nadograđuju, od kojih su neke:

- Besplatan primjerak i dostava našeg stručnog časopisa koji obrađuje popularne teme iz farmacije i medicine kao i srodnih nauka
- Besplatno savjetovalište
- Korištenje usluga QRMA mjerenja opće vitalnosti organizma
- Direktne informacije o novim proizvodima i drugim novostima Pahrmameda
- Bonus nagradni sistem za članove
- Finansijski popusti za članove u mnogobrojni specijalističkim ordinacijama, poliklinikama i klinikama u Bosni i Hercegovini

Da bi ste postali član Pharmamed kluba Priroda i zdravlje potrebno je da uz čitko popunjenu pristupnicu priložite račun o kupovini Pharmamed proizvoda u vrijednosti minimalno od 10,00 KM. Popunjenu pristupnicu možete predati našem stručnom saradniku, Vašem farmaceutu u apoteci po Vašem izboru ili poslati direktno na našu adresu:

Pharmamed d.o.o. Travnik,
Dolac na Lašvi bb,
72270 Travnik.

Novosti u Pharmamed klubu Priroda i zdravlje:
U novoj 2015. godini smo odlučili proširiti spektar naših partnra kako bi se približili Vama i omogućili vam bolju i bržu uslugu. U novoj godini partneri kluba Priroda i zdravlje mogu postati i pojedine apoteke. Do sada se više od 120 apoteka pridružilo našem klubu. To znači, da i članovi Pharmamed kluba Priroda i zdravlje imaju isti broj partnera kod kojih mogu ostvariti određene pogodnosti.

 

pkz dugme                                pristupnica dugme 2                                 nagradni bon dugme 3

Post by   kontakt

Worldwide

varelija1
Post by   kontakt

Subcategories

Contacts

  • Email info@pharmamed.ba
  • Telephone+387 30 515 005
  • Adress Dolac na Lašvi bb 72270 Travnik BiH
Top