Show
biovit-C500

Vitamin C igra važnu ulogu u zaštiti organizma jer ima izuzetno jaka antioksidativna svojstva, a također pospješuje apsorpciju željeza u tankom crijevu. Vitamin C ili askorbinska kiselina je biološki važna supstanca koju ljudski organizam ne može sam proizvesti, te se u organizam mora unositi hranom koja sadrži vitamin C. U organizmu učestvuje u važnim biohemijskim procesima kao što su sinteza kolagena, pretvorba dopamina u adrenalin, kao i u procesu sinteze serotonina. Vitamin C igra važnu ...

biovit-complex-sl2

Biovit complex tablete su dijetetski proizvod, dodatak prehrani, a služe kao nadopuna vitamina i minerala koji su neophodni za pravilno funkcionisanje organizma

biovit_imuno_direct_str

Snažan izvor imuniteta!

canna_ice_tran9

CANNA THERAPY 5% ulja sjemena konoplje mentol kamfor EXTRA HLADNI gel CANNAICE 250 ml Kozmetika s posebnom namjenom

colobalance

Za poboljšanje općeg stanja organizma, normalnu funkciju imunološkog sistema i očuvanje crijevne flore

imunobalance

Immunobalance kapsule predstavljaju prirodni dodatak prehrani s jedinstvenom kombinacijom prirodnih supstanci koji pomažu očuvanju zdravlja i normalne funkcije imunološkog sistema. Immunobalance kapsule se preporučuju svim osobama za poboljšanje imuniteta i očuvanje zdravlja. Mogu se koristiti i preventivno, naročito u sezoni gripe i prehlade.

koencim-q10

Koencim Q10 kapsule su dietetski proizvod, dodatak prehrani, a upotrebljava se kod umora, nedostatka energije i za snažnije srce. Koenzim Q10 je supstanca od velike važnosti u organizmu i nalazi se u svakoj ćeliji organizma.

MG_400

Magnezij 400 DIRECT + vitamini C i B6 MANGO i NARANDŽA

OvoFlex

OVOFlex kapsule OVOMET® 30 kapsula

web_pasiflora

Herbifit Pasiflora kapi Dijetetski proizvod, dodatak prehrani za pomoć kod uznemirenosti i nervne napetosti 50 ml

SAMBIFLU27

Dijetetski proizvod, dodatak prehrani Za prevenciju i ublažavanje simptoma prehlade i gripe Prirodni antioksidans

Selen_web

100 mekih kapsula/softgels Dijetetski proizvod, dodatak prehrani za dnevnu nadopunu selena

vitamin-E

Vitamin E 200 kapsule su dijetetski proizvod, dodatak prehrani, a služe kao nadopuna vitamina E sa namjenom da održi cjelovitost ćelija i pruži zaštitu od preranog procesa starenja.

Show
Top