Show
biovit_imuno_direct_str

Snažan izvor imuniteta!

canna_hot_tran8

5% ulja sjemena konoplje ekstrakt čili papričice EXTRA TOPLA krema 250 ml

Floradix-tonik-sa-zeljezom

Floradix je dodatak prehrani koji sadržava željezo, vitamine, ekstrakte pažljivo odabranih biljaka i ukusnog voća, ekstrakte pšeničnih klica i smeđih algi.

Glukozamin7

GLUKOZAMIN sulfat 1500 CRYSTAL 20 vrećica prašak za oralnu otopinu

Hemorekta_web

Herbifit HEMOREKTA supozitorije kozmetika s posebnom namjenom za olakšavanje tegoba kod hemoroida

KALCIJ_400_NOVA

Za dnevnu nadopunu kalcija, vitamina C, cinka i vitamina D3, pomoć kod alergija. Kalcij 400 DIRECT u kombinaciji sa vitaminom C, cinkom, vitaminom D3 je dijetetski proizvod, dodatak prehrani namijenjen za prevenciju i ublažavanje alergija na sunce, hranu i polen. Koristi se kod prevencije osteoporoze i osteopenije kao i za poboljšanje stabilnosti kostiju.

kondrovit-complex-kapsule

Doprinosi oporavku zglobnih struktura

mg_375_nova

Za dnevnu nadopunu magnezija Dietetski proizvod, dodatak prehrani sa magnezijem

Royal-jelly-maticna-mlijec

Biostimulator organizma, vitalnost i jačanje imuniteta

Royal-jelly-maticna-mlijec-

Biostimulator organizma, vitalnost i jačanje imuniteta. Royal Jelly ili matična mliječ je najvrijedniji dar prirode. To je koncentrat aminokiselina, vitamina B i C, minerala i enzima, esencijalnih masnih kiselina od kojih je posebno značajna 10 HDA (10–hidroksi–2–decenionska kiselina) koja se nalazi samo u ovom prirodnom proizvodu. Matična mliječ zbog prisustva imunoglobulina jača prirodnu otpornost organizma prema infekcijama koje izazivaju bakterije i virusi. Pozitivno djeluje na povećanje ...

Show
Top