Show
biovit_imuno_direct_str

Snažan izvor imuniteta!

canna_hot_tran8

5% ulja sjemena konoplje ekstrakt čili papričice EXTRA TOPLA krema 250 ml

Floradix-tonik-sa-zeljezom

Floradix je dodatak prehrani koji sadržava željezo, vitamine, ekstrakte pažljivo odabranih biljaka i ukusnog voća, ekstrakte pšeničnih klica i smeđih algi.

Hemorekta_web

Herbifit HEMOREKTA supozitorije kozmetika s posebnom namjenom za olakšavanje tegoba kod hemoroida

KALCIJ_400_NOVA

Za dnevnu nadopunu kalcija, vitamina C, cinka i vitamina D3, pomoć kod alergija. Kalcij 400 DIRECT u kombinaciji sa vitaminom C, cinkom, vitaminom D3 je dijetetski proizvod, dodatak prehrani namijenjen za prevenciju i ublažavanje alergija na sunce, hranu i polen. Koristi se kod prevencije osteoporoze i osteopenije kao i za poboljšanje stabilnosti kostiju.

kalcij-citrat-600

Kalcij citrat 600 s vitaminom D3 šumeće tablete su dodatak prehrani, namijenjen odraslim osobama za postizanje bolje strukture kostiju. Kalcijum i vitamin D djeluju sinergistički u organizmu te uzeti zajedno, pomažu djelovanje lijekova koji se koriste u terapiji osteoporoze.

kondrovit-complex-kapsule

Doprinosi oporavku zglobnih struktura

mg_375_nova

Za dnevnu nadopunu magnezija Dietetski proizvod, dodatak prehrani sa magnezijem

magnezij-375-vit_c

Za dnevnu nadopunu magnezijem. Magnezij je jedan od gradivnih elemenata organizma. Nalazi se u svim ćelijama jednog organizma. Magnezij je četvrti najbogatiji mineral u tijelu i potreban je za više od 300 biohemijskih reakcija u tijelu.

Osteovit-tableta

Pomoć kod osteporoze.Ovaj proizvod je formulisan tako da sadrži optimalne količine kalcijuma, vitamina D, cinka i vitamina C koji su neophodni za očuvanja zdravlja kostiju.

Royal-jelly-maticna-mlijec

Biostimulator organizma, vitalnost i jačanje imuniteta

Royal-jelly-maticna-mlijec-

Biostimulator organizma, vitalnost i jačanje imuniteta. Royal Jelly ili matična mliječ je najvrijedniji dar prirode. To je koncentrat aminokiselina, vitamina B i C, minerala i enzima, esencijalnih masnih kiselina od kojih je posebno značajna 10 HDA (10–hidroksi–2–decenionska kiselina) koja se nalazi samo u ovom prirodnom proizvodu. Matična mliječ zbog prisustva imunoglobulina jača prirodnu otpornost organizma prema infekcijama koje izazivaju bakterije i virusi. Pozitivno djeluje na povećanje ...

spray83

REVOLUCIJA U ZACJELJIVANJU RANA!

Show
Top