Show
caj-1---Kadulja

Kadulja ulazi u sastav velikog broja dodataka prehrani, koji se upotrebljavaju za ispiranje usta i grla kad nastanu upale, jer su to dobra i bezopasna sredstva koja jačaju sluzokožu i djeluju antiseptično. Čaj načinjen od kadulje upotrebljava se i za jačanje organizma kao i kod raznih upala.

POMAZE-OTKLANJANJU-TEGOBA-KOD-UPALE-JAJNIKA

Pomaže otklanjanju tegoba kod upale jajnika

POMAZE-KOD-POJAVE-BIJELOG-PRANJA

Otklanja i ublažava pojavu bijelog pranja.

3D_curekot_mast

Spoj tradicionalne medicine i kvaliteta

Floradix-tonik-sa-zeljezom

Floradix je dodatak prehrani koji sadržava željezo, vitamine, ekstrakte pažljivo odabranih biljaka i ukusnog voća, ekstrakte pšeničnih klica i smeđih algi.

Melem_s_čajevcem

Eterično ulje čajevca pokazuje antivirusno, antigljivično, antiseptičko i protuupalno djelovanje.

pharmagyn4

Kod HPV, gljivičnih i bakterijskih infekcija

Vagitorije_sa_5

Vagitorije s ekstraktima pet biljaka se primjenjuju kod upalnih procesa praćenih pojačanim vaginalnim sekretom (leucorrhoea), pojačanog menstrualnog krvarenja (menorrhagia), kao i kod krvarenja van ciklusa (metrorrhagia), promjena na sluzokoži grlića maternice te promjena na vaginalnoj sluznici kod žena u menopauzi.

Vagitorije_kantarion

Vagitorija s kantarionovim uljem se preporučuje za ublažavanje upalnih promjena praćenih povećanim lučenjem vaginalnog sekreta, za zarastanje manjih ranica i epitelizaciju sluzokože grlića materice te za ublažavanje promjena vaginalne sluzokože izazvanih menopauzom ili stanjima hormonskog disbalansa.

vitamin_d3_web

Dijetetski proizvod, dodatak prehrani za dnevnu nadopunu vitamina D3

Show
Top